SM i ekonomi!

Nu har det blivit dags att anmäla er till deltävlingen inför SM i ekonomi. Deltävlingen kommer att äga rum den 11 mars klockan 14:00 i M103. Varje lag ska bestå av tre deltagare och ni ska skriva en gemensam tenta. Tentan består av ämnena marknadsföring, redovisning, nationalekonomi och ekonomi i allmänhet (t.ex. vad händer på ekonominyheterna?). Det flesta tentafrågorna är på A-nivå så alla ekonomistudenter kan delta, ursäkta alla ekonomistudenter BÖR delta!

Vinnarlaget får tillsammans med styrelsen åka till finalen som arrangeras i Stockholm i början på maj. Finalen hålls i samband med en konferens där ni får möjlighet att ta del av inspirerande föreläsningar, knyta kontakter, gå på trevliga middagar och framförallt möjligheten att vinna den åtråvärda titeln som Svenska mästare i ekonomi + ett stipendium!

Anmäl er grupp (för- och efternamn på samtliga deltagare) till thsv1300@student.miun.se senast den 9 mars.

Mer info hittar ni på: http://smiekonomi.com/
Missa inte denna chans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*