Academic Work söker: STAFFING AND RECRUITMENT ASSISTANT TILL SUNDSVALL

Som Staffing & Recruitment Assistant tilldelas jag ett stort ansvar och är delaktig i mycket; från att genomföra telefonavstämningar till att vara delaktig på konsultträffar. Jag ges stora möjligheter att växa i min roll och skaffa mig värdefull erfarenhet. Det är även inspirerande att vara en del av den härliga gemenskapen på kontoret och arbeta med kollegor som är ambitiösa, öppna och ger mig mycket energi!”

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant kommer du att få samarbeta tätt med våra Consultant Managers och Recruitment Consultants. Din uppgift är att stötta dem i alla delar av våra rekryteringsprocesser och att ge våra kandidater, konsulter och kunder bästa tänkbara service. Utöver detta kommer du att skaffa dig värdefulla erfarenheter inom bemanning och rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

För mer information besök: https://www.academicwork.se/annons/staffing-and-recruitment-assistant-till-sundsvall/14953879

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*