CER-dagen

Tillsammans med CER bjuder Sundekon in dig till CER-dagen den 25e februari. Under dagen får du bland annat chansen att träffa framtida arbetsgivare från CER-nätverket, möjlighet att söka sommarjobb och extraarbete samt ställa frågor. Utöver det får du även möjligheten att höra vad branscherna söker, och en tidigare student ger en inspirerande föreläsning och ni får information kring vad tredje och fjärde året har att erbjuda. OBS tänk på att detta tillfälle är det enda som information om valen erbjuds.
Ta chansen att skapa nya kontakter och bredda ditt nätverk!
Vi ses i Fälldinsalen på Mittuniverisitetet kl 10.10 den 25e februari.

Programschema:
10.10-11.30 Mingel med företag från
CER-nätverket 11.30-12.45 Information,
inspirationsföreläsning & frågestund
Under dagen bjuder vi på lunchmacka.
Anmäl dig via denna länk: http://simplesignup.se/event/56313

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*